Kilis'te yaralı balaban tedavi altında

Kilis'te yaralı bulunan balaban kuşu tedavisinin ardından doğaya bırakılacak.

Elbeyli ilçesinin kırsal bölgesinde yaralı bir balaban bulan vatandaşlar, durumu Doğa Koruma Milli Parklar Kilis Şube Müdürlüğüne bildirdi.

Ekiplerce koruma altına alınan kuşa ilk müdahale Kilis Belediyesi Rehabilitasyon Merkezinde yapıldı.

Veteriner hekim Kadir İlker Avcı, gazetecilere, balaban kuşunun neslinin tükenme tehlikesi altında olduğunu belirtti.

Avcı, kuşun sol kanadında darbe sonucu kırık olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa'daki Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine götürülen balaban kuşunun tedavisinin ardından doğaya salınacağı belirtildi.

Altın fiyatları tutulamıyor rekor üstüne rekor THY Rize ve Trabzon seferleri iptal Sosyal medyadan taciz mesajına emsal karar Hisseli tapuların satışında 90 gün şartı 5 dakikalık şarjla 520 kilometrelik yol Eşine "çingene" dediği için tazminata mahkum oldu