Mendilci çocuğa merhameti yürek ısıttı

Düzce'de bir kişinin mendil satarken üşüyen çocuğa montunu vermesi cep telefonuyla görüntülendi

Düzce'de bir kişinin mendil satarken üşüyen çocuğa aracından inerek montunu vermesi cep telefonu kamerasınca görüntülendi.

Rasim Betir Bulvarı'nda ışıklarda aracıyla duran Tugay Çınar (25), mendil satan küçük çocuğun üşüdüğünü fark etti.

Aracından inip çocuğun yanına giden Çınar, üzerindeki montu çıkarıp çocuğa verdikten sonra bölgeden uzaklaştı.

Çınar'ın çocuğa montunu verdiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Düzce Kamyoncular Kooperatifinde sevkiyatçı olarak çalışan Tugay Çınar, gazetecilere, insanlık görevini yaptığını, çocuğu sevindirdiği için mutlu olduğunu söyledi.

Kameraya çekildiğini fark etmediğini dile getiren Çınar, "Kardeşimiz peçete satıyordu, üşüdüğünü gördüm. O anda içimden montumu ona vermek geldi. Aracımdan indim, montumu verdim. O da bana teşekkür etti. Daha sonra vedalaştık. Keşke elimden daha çok şey gelseydi. Montsuz kalmış oldum ama olsun sıkıntı yok." diye konuştu.

Altın fiyatları tutulamıyor rekor üstüne rekor THY Rize ve Trabzon seferleri iptal Sosyal medyadan taciz mesajına emsal karar Hisseli tapuların satışında 90 gün şartı Sırrı Süreyya Önder'e ikinci cerrahi müdahale 5 dakikalık şarjla 520 kilometrelik yol